maanantai 11. elokuuta 2008

Expedit ja kirjoja

Jo jokin aika sitten sain väsättyä mini Expedit hyllykön 2mm pahvista. Kirjoja lastenhuoneeseen leikkelin lastenkirjakerhon lehdistä ja liimasin kirjan kansikuvat 1mm pahville.





Kirjoina kotoakin löytyvät kirjat.


Tällainen oikea expedit saapui meille eilen ruokailutilaan. Isompi versio löytyy lastenhuoneesta. Talo Helmiina löytää ehkä paikkansa tämän hyllykön päältä tulevaisuudessa.

Helmiinan remontointi on pahasti kesken. En osaa päättää, millaiset tapetit tulevat mihinkin huoneeseen ja mikä se huonejärjestys sitten lopulta olisi...

Työt alkoivat myös tänään, joten kolmen lapsen, työn yhdistäminen ja samalla tämä mineilyn harrastaminen onkin melkoinen yhtälö! Jospa sen osaisin jossain vaiheessa ratkaista!

4 kommenttia:

  1. Hieno hyllykkö. tuollaista pitäisi yrittää tehdä. Ja kivoja kirjoja. En ole itse saanut aikaiseksi yhtään lasten kirjaa .

    Joo, kyllä se välillä aikamoinen yhtälö on, siis työn ja tämän harrastuksen yhdistäminen, kun lisää vielä lasten harrastukset :) Mutta joku sen taitaa (en minä), heillä on ilmeisesti ihan uskomaton organisointikyky. Minä olen sellainen syyllistyjä jatkuvasti (siis huono omatunto, jos en ole muka tarpeeksi lasten kanssa), ja sitten muka tarvin tarpeeksi rauhallista aikaa, kun alan tehdä jotakin.

    Esikoiselle hyvää koulun aloitusta ja sulle myös töihin tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Hieno hyllykkö! Ikeassa käyty, vai ;D Täytyykin nyt muistaa lisätä sun blogi tuonne linkkilistaani!

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista!
    Tosiaan Ikeassa tuli vierailtua ja hyllykköön sijoitettavan materiaalin järjesteleminen on pahasti kesken.

    Tätä mineilyä haittaa tuo viime viikolla alkanut työ... Iltaisin olen ollut melko poikki, ja lapset ovat halunneet kovasti huomiota.

    Esikoisen koulutie alkoi mukavasti. Ilolla hän lähtee aamuisin matkaan. Taitaa olla kavereiden näkeminen ja vapaa touhuaminen eftiksessä se tärkein juttu!

    VastaaPoista