lauantai 11. heinäkuuta 2009

Tauluja ja matto

Helmiina-rouva oli onnensa kukkuloilla tehtyään kirppiksellä löytöjä. Kotiin tuomisina oli taulujen kehyksiä ja kolmen pöydän sarja.


"Nämä sopivat loistavasti makuuhuoneeseen": tuumi Helmiina. Hän oli Minna Immosen taulujen suuri ystävä. Nyt kaapissa sopivia kehyksiä odottaneet taulut saivat kehykset.

"Ja nämä tulevat eteiseen tai keittiöön" Kirppikseltä oli myös löytynyt sinkkiset kannut... Peili oli ostettu aiemmin Ikeasta. Samalla reissulla oli löytynyt myös ryijymatto ruokapöydän alle.



Taulujen kehykset ovat puretun bambutabletin osia. Minna Immosen kuvat ovat viime kesän löytö Pentikin liikkeestä Kuvat ovat oikeasti postikortista, jossa on 6 erilaista tarrakuvaa, koko noin 4*5cm kuvalla. Pöytäsarja valmis Euromins, joka on maalattu itse. Peilin kehys on oikeasti valokuvakehys kokoa noin 4*6cm. Kannut ovat ostettu Porvoon Riimikosta. Matto on Novitan Jive-langasta neulottu 3mm puikoilla ainaoikeaa neuletta. Matosta tuli turhan paksu ja mietinkin, että jos sileäneule olisikin parempi. Toinen matto siis tekeillä...

3 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Taulut ovat ihania!

    VastaaPoista
  2. Taulut on kauniita! Minäkin olen Minna Immosen taulujen suuri ystävä, täytyykin käydä katsomassa, vieläkö noita tarroja olisi jäljellä...

    VastaaPoista
  3. Tarja sanoi. Taulut ja pöydät aivan ihania ja niin oikean näköisiä. Ja lasten sänky ihan kuin oikeassa elämässä pikkuneidin sänky. Matostakin tullut oikean näköinen ehkä tosiaan sileäneule on parempi.

    VastaaPoista