perjantai 26. syyskuuta 2008

Kosmetiikkaa ja koruja

Tässäpä tämän iltaista värkkäystä. Ajattelin kokeilla korujen sekä hajuvesipullojen tekoa. Korujen teko olikin ihan mukavaa hommaa, mutta noiden purnukoiden kanssa olikin vähän sähläämistä. Lipasto on valmis Euromini, jonka olen ostanut kesällä. Lavasteena taustalla Tilda-kartonkia, joka todennäköisesti tulee joskus Helmiinan makuuhuoneeseen yhdelle seinälle. Milloinkahan sitä taloa saisi hiukan remontoitua lisää?

Vasemmalla on ihonhoitotuotteita, sitten Kalevalakorun äiti-lapsikoru (itselläni on sellainen jatkuvasti kaulassa), helmet sekä korvikset ja rannerengas, lisäksi muutama hajuvesipullo ja "helmikääty".

Tässä hiukan lähempää...



5 kommenttia:

  1. Oi - nuo korvikset ovat kyllä huippujuttu... Kyllä nyt kelpaa meikata ja 'koristautua'.

    VastaaPoista
  2. Sieviä koruja. Sulla on ihan lukotkin niissä... Nätti myös tuo kampauspöytäkin.

    VastaaPoista
  3. Kauniita koruja ja söpösiä puteleita :)

    VastaaPoista
  4. Olipa hauskaa bongata itse luku 2000! Koruja tosiaan oli kiva värkkäillä. Jos vaikka saisi korurasiaakin seuraavaksi tehtyä...

    Olen pitkään jo haudutellut huonekalujen tekoa, mutta jotenkin tuntuu, että en tiedä, mistä aloittaisi. Olisi hauskaa löytää kunnon ohjeita, että ei tartteisi kaikkea omasta päästä kehitellä... Se tilkkutyökin on vaiheessa... No, ehkä valmistuu jouluksi :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kauniit kuvat :) Korut ovat ihania ja nuo korvakorut erityisesti. Minä en ole vieläkään tehnyt yhtään korua, enkä hajuvesipulloa vaikka kaapissa on vaikka kuinka helmiä ostettuna just noita varten. Juuri viime viikolla kun vein Ella-Marin jumppaan, kolusin Tiimarin 70% alelaatikoita ja sieltäkin löytyi -taas- pari hyvää korua rikottavaksi - jopa ihan nätit kaulaan itselle ;)

    Huonekaluista - Mulla on kirja Dolls´ house Furniture, Freida Grayn. Siinä on kivoja malleja, perusjuttuja, joista pystyy myös itsekin vääntämään uuttaa mallia. Hyvä kirja mun mielestä.

    VastaaPoista