tiistai 8. heinäkuuta 2008

Uusi Lundby!

Olin laittanut ennen juhannusta kyläkaupan seinälle ilmoituksen, jossa haikailtiin nukkekotia. Muutama päivä sitten sain puhelinsoiton... Tänään sitten talo aarteineen saapui meille...
Talo on niin hyväkuntoinen, ettei sitä nyt tällä hetkellä tarvitse lasten leikkeihin remontoida!

Tältä talossa näyttää nyt!

Muutama Pokemon -tarra on liimattu seinään, mutta niitä ei saa kuulema repiä irti! Meillä asuu siis Pokemon fani. Itseasiassa Pokemonit valloittivat kuvauksen jälken talon ja tekivät sinne majan :)
Kuvassa näkyvät kalusteet tulivat mukana, paitsi matto.


Makuuhuoneen kalustus kuului pakettiin.

Keittiössä on paketin mukana tulleiden kalusteiden lisäksi Tiimarista peräisin oleva astiakaappi, joka on maalattu askarteluväreillä valkoiseksi. Yhden tuolin jalka oli katkennut, ja tuoli oli kuvaushetkellä liimauksessa.
Alakerran aulaa. Nojatuoli on se mun eka tuoliväkerrys. Kukkapurkki on Neidin (3v) maalaama ja lipasto on siitä huutispaketista. Pienet vetolaatikot on takavarikoitu Nuorimmaisen (1v4kk) takia.
Kylpyhuoneen kalusteet tulivat myös talon mukana.

Katolla on tarrasta tulleita jälkiä. Väritin ne hetki sitten punaisella tussilla...


Paketissa oli myös nämä neljä lamppua, muttei muuntajaa. Lamput savat toistaiseksi olla laatikossa ja odottelemme Nuorimmaisen kasvamista vastuullisemmaksi leikkijäksi.


Takkatulenloimua saamme vielä odotella tovin...

3 kommenttia:

  1. Hienoja punontatöitä olet tehnyt ja vauhti on päällä, kun olet noin paljon saanut aikaiseksi.Kiva kun lapsesi saivat oman nukkekodinkin. Voitte yhdessä tehdä minijuttuja :)

    VastaaPoista
  2. Meitin pojat tahtoisivat myös Pokémoneilleen nukkiksen, muttei vielä ole sopivan edullista kirpparilta löytynyt.

    VastaaPoista
  3. Aaa noi lundia nukkekodit on tosi ihania. Kaverillakin on sellane. Harmi vaan jos ostaa sellattisen ihan uutena kaupasta niin sitä ei tarvi tapetoida tai korjata.

    VastaaPoista